03 April 2011

Din seria...mi se intampla "numai mie" ?!


Ma duc cu placere la cumparaturi desi o simt uneori ca pe o boala, o obsesie...parca nu mai suport sa tin banii in portofel desi imi e greu cand nu ii gasesc acolo...dar cum zicea cineva intr-un film,parca daca as mai cumpara ceva, lumea devine mai buna:)) ce prostie...insa, cumva cum-neva...tot acolo ajung..daca ar fi mai multe parcuri si oportunitati sa imi consum energia in mod creativ si cultural, nu as ajunge la cumparaturi.

Astfel am ajuns intr-o zi la un mini-supermarket din orasul meu mini, pentru a satisface poftele unui membru din familie:) si daca tot am ajuns in zona aceea, mi-am aruncat si eu ochii pana am dat de un super-roz cearceaf de pat exact pt salteaua noastra ...nu ca as duce lipsa, dar unde's 3 merg 4:)) si am ajuns cu el acasa tare entuziasmata ... de obicei le pun direct pe pat sau le bag in sertar pana le vine randul, insa in ziua respectiva mi-a venit un gand asa obraznic sa desfac cat mai repede pachetul si sa vad cum arata...si mare, foarte mare mi=a fost mirarea cand am dat de un cearceaf...pe jumatate(jumatatea aia ascunsa privirii clientului) tare murdar, parca il calcase cineva in picioare...si apoi avea niste scamute, cum se fac pe bluzele de bumbac de la atata purtat... Fata cu bun simt, mi-am luat aparatul ala cu banda adeziva invers pentru par de animale si am inceput sa imi curat noul cearceaf si sa ma grabesc sa il arunc in 90 de grade dezinfectare in masina d spalat, CAND......cand dau de o peticeala...si a doua peticeala...pe cearceaful meu nou...trazni-l-ar de cearceaf ca atunci mi-a picat fisa ca si-au batut joc de mine, ca asta ori l-au mai folosit ori a avut alta destinatie inainte, mop sau ceva...

In 2 sec am gandit problema, am cautat bonul p care e bine ca cineva in casa il mai tine prin portofel-nu eu- si am stins toate focurile din casa, ca eram in mijlocul unei gateli, mi-am luat sotul si tusht! la magazin...tranti-l-ar de cearceaf made in Pakistan...aveam deja pledoaria in minte, cu tunete si fulgere si nr de la protectia consumatorului... angajatul la care m-am prezentat cu reclamatia a fost foarte de treaba, mi-a deschis un alt cearceaf sa il luam in schimbul astuia...cand, surprais! alte peticeli:))) asta deja era obraznicie, desi niciodata nu am avut asa situatii in magazinul respectiv...si am primit banii inapoi si nu am avut cu cine sa ma mai cert...si va zic, era pornita:)))

Morala? cel mai bun somn nu vine din Pakistan

No comments: