02 September 2010

Pastel de Adrian Stoenica

Ce as vrea de Craciun, de ziua mea, de ziua femeii...de orice ocazie cand se dau cadouri? Pai...numai un pastel de Adrian Stoenica , cu mesteceni.....da, nu m-as supara deloc:)


sI NU RATTI EXPOZITIA DE LA BRASOV!!! E DE 10+3 comments:

ioan said...

Ce sweet, ai pus si pe blog! :D Sunt Ioan, cu expozitia de fotografie - eu si sora mea eram ”tinerii binevoitori” care te-au invitat inauntru! :D Sigur, am invitat multa lume inauntru, deci nu stiu cine esti, asa ca daca mai esti in Brasov, pana pe la ora 14 astazi suntem si noi inca acolo!

Pe urma noi plecam spre Bucuresti, raman doar parintii mei la sala.

Oricum, ma bucur mult ca ti-au placut, tata insista sa spun ca are tablouri cu mesteceni, si ma bucur mult si pentru feedback-ul dat la mine pe blog :) Apreciez cand lumea se exprima, mai ales cand asta vine din niste sentimente sau trairi prea puternice ca sa fie tinute secrete - inchise in noi insine.

O zi cat mai frumoasa, cu multe culori! :)

Mili said...

:) da, imi pare bine de cunostinta:) Imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult in expo, dar ma voi intoarce sigur sa o revad...nu sunt din bv, mi-ar fi placut sa mai trec azi...drum bun va doresc:)tineri binevoitori! Va amintiti poate , eram cu 2 persoane la care m-am uitat cand m-ati invitat inauntru, eram cu esarfa verde turcoaz si haina mov...si doamna de langa mine mi-a spus, vazand privirea mea plina de ruga: Du-te, dar repede!! :))) Da, sa stii ca ziua de ieri a fost plina de trairi minunate, am vazut lucruri foarte frumose, neasteptate...o casa superba, am mancat o praji perfecta, o expozitie "cireasa de pe tort" si o minunata plimbare prin Poiana cu coborare pe Rasnov, dupa ploaia aia deloc interesanta...atata culoare , simtiri si trairi intr-o clipita, nush cum sa descriu decat ca o clipa de vis...iar tablourile cu mestecenii...acolo fug cand inchid ochii:)) Ce ma bucur ca exista oameni ca tatal tau, pentru ca sa faca fericit oameni ca mine:)) si ca si-a dat mai departe mostenirea, tie adica....toate cele bune, tineri binevoitori!

Anonymous said...

Heeey, daca ai drum prin Bucuresti in luna ianuarie, te invit la expozitie! :D

http://ioanstoenica.wordpress.com/2011/01/08/expozitie-de-fotografie-ioan-stoenica-la-cercul-militar-national/